• sports fitness Certificate and factory

WE ARE RISE GROUP

Munggah Group wis specialized ing prodhuksi Yoga lan aksesoris fitness olahraga kanggo luwih saka 15 taun.

kita pabrik wis liwati certificate audit BSCI sosial lan audit technical ISO9001 certificate; produk kita uga duwe phthatle-free & CE sertifikat test. Miturut cara, kita wis nyediakke produk kita kanggo pelanggan branded kalebu Kmart ing Australia, Barang singing Dick ing Amerika Serikat, Sportsworld ing UK, kita uga ngekspor kanggo Amazon etc

 

 

 

produk panas

We spesialis ing olahraga lan produk Yoga

New Arrivals

We spesialis ing olahraga lan produk Yoga

News Center

prices cukup, wektu produksi efisien lan apik sawise dodolan layanan

We can make it! Wuhan fighting!China fighting!

We can make it! Wuhan fighting!China fig...

We can make it! Wuhan fighting!China...

Start a wonderful journey-into yoga

The word yoga comes from the Sanskrit ...
How to choose yoga equipment for beginners in yoga

How to choose yoga equipment for beginner...

When you first start practicing yoga,...

Outdoor Sports products meet your needs

Before the text, we need to reach 3 conse...
Set up your own “home gym”, how to buy fitness equipment?

Set up your own “home gym”, h...

Before the text, we need to reach two con...

Get Detailed Prices