СМЕ РЕЗИМЕ ГРУПА

Rise Group е специјализирана за производство на додатоци за јога и спортски фитнес повеќе од 20 години.

Нашата фабрика има положено социјална ревизија BSCI и техничка ревизија ISO9001 сертификат; нашите производи, исто така, имаат phthatle бесплатни и CE сертификати за испитување. Патем, ние сме биле обезбедување на нашите производи на брендирани клиенти, вклучувајќи Kmart во Австралија, Дик Спортинг стоки во САД, Sportsworld во Велика Британија, исто така, извозот на Амазон и сл

 

 

 

топла производи

Ние сме специјализирани во спортски производи и јога

Нови пристигнувања

Ние сме специјализирани во спортски производи и јога

центар за вести

Разумни цени, ефикасно производство време и добар по продажба на услуги

Добијте детални цени