• Certifikata e fitnesit sportiv dhe fabrika

JEMI GRUPI RREZIK

Rise Group ka specializuar në prodhimin e yoga dhe pajisje sportive palestër për më shumë se 15 vjet.

Fabrika jonë ka kaluar sociale certifikatë BSCI auditimit dhe auditimin teknik ISO9001 certifikatë; produktet tona gjithashtu kanë certifikatat e testimit phthatle-free dhe CE. Nga rruga, ne kemi qenë të furnizuar me produktet tona për klientët markës duke përfshirë Kmart në Australi, Dick Sporting Goods në SHBA, Sportsworld në Mbretërinë e Bashkuar, ne edhe eksporti në Amazon etj

 

 

 

produktet e nxehtë

Ne jemi te specializuar në sport dhe produkte yoga

Arritje të reja

Ne jemi te specializuar në sport dhe produkte yoga

Qendra e Lajmeve

çmime të arsyeshme, koha efikas të prodhimit dhe të mirë pas shitjes shërbimi

How to choose your Dumbbell

How to choose your Dumbbell

First of all, let me introduce the classi...
Si të zgjidhni një rrogoz të mirë yoga

Si të zgjidhni një rrogoz të mirë yoga

Do you think the more expensive the yoga ...
Komiteti Organizativ i Olimpiadës Dimërore të Pekinit mbajti 500 ditë numërim të aktiviteteve kulturore të Murit të Madh

Beijing Winter Olympics Organizing Commit...

’500 Days of Winter Olympics New Vo...
Happensfarë ndodh nëse një vajzë insiston në fitnes për 14 javë?

Happensfarë ndodh nëse një vajzë insiston në fitnes ...

Sot, unë do të doja të prezantoj një. Një g ...
Ne mund ta bëjmë atë!  Luftuar Wuhan!  Kina duke luftuar!

Ne mund ta bëjmë atë! Luftuar Wuhan! Fig Kinë ...

We can make it! Wuhan fighting!China...

Merrni çmime të hollësishme