• olahraga kabugaran bijil sareng pabrik

Kami nyaéta GROUP RISE

Naek Grup parantos husus dina ngahasilkeun yoga jeung asesoris kabugaran olahraga pikeun leuwih ti 15 taun.

pabrik kami kaliwat sertipikat Inok BSCI sosial jeung Inok teknis ISO9001 sertipikat; produk urang ogé gaduh phthatle bébas & CE sertipikat test. Ku jalan kitu, urang geus supplying produk urang ka konsumén branded kaasup Kmart di Australia, Barang olahraga Dick di AS, Sportsworld di UK, urang ogé ngekspor ka Amazon jsb

 

 

 

produk panas

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

Kadatangan Anyar

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

News Center

harga lumrah, waktos produksi efisien sarta alus sanggeus layanan jualan

How to select a good yoga mat

How to select a good yoga mat

Do you think the more expensive the yoga ...
Beijing Winter Olympics Organizing Committee Held  500 Days Countdown to Great Wall Cultural Activities

Beijing Winter Olympics Organizing Commit...

’500 Days of Winter Olympics New Vo...
Naon kajadian lamun awéwé ngalamar kabugaran pikeun 14 minggu?

Naon anu bakal kajadian lamun awéwé ngalamar kana kabugaran ...

Dinten, kuring hoyong ngenalkeun a. A g ...
Urang tiasa ngadamelna!  Wuhan gelut!  Cina gelut!

Urang tiasa ngadamelna! Wuhan gelut! Imah Cina ...

We can make it! Wuhan fighting!China...

Mimitian lalampahan anu saé kana yoga

The word yoga comes from the Sanskrit ...

Meunang harga anu rinci