• sports fitness Certificate and factory

WE ARE RISE GROUP

Naek Grup parantos husus dina ngahasilkeun yoga jeung asesoris kabugaran olahraga pikeun leuwih ti 15 taun.

pabrik kami kaliwat sertipikat Inok BSCI sosial jeung Inok teknis ISO9001 sertipikat; produk urang ogé gaduh phthatle bébas & CE sertipikat test. Ku jalan kitu, urang geus supplying produk urang ka konsumén branded kaasup Kmart di Australia, Barang olahraga Dick di AS, Sportsworld di UK, urang ogé ngekspor ka Amazon jsb

 

 

 

produk panas

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

New Arrivals

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

News Center

harga lumrah, waktos produksi efisien sarta alus sanggeus layanan jualan

We can make it! Wuhan fighting!China fighting!

We can make it! Wuhan fighting!China fig...

We can make it! Wuhan fighting!China...

Start a wonderful journey-into yoga

The word yoga comes from the Sanskrit ...
How to choose yoga equipment for beginners in yoga

How to choose yoga equipment for beginner...

When you first start practicing yoga,...

Outdoor Sports products meet your needs

Before the text, we need to reach 3 conse...
Set up your own “home gym”, how to buy fitness equipment?

Set up your own “home gym”, h...

Before the text, we need to reach two con...

Get Detailed Prices