• olahraga kabugaran bijil sareng pabrik

Kami nyaéta GROUP RISE

Naek Grup parantos husus dina ngahasilkeun yoga jeung asesoris kabugaran olahraga pikeun leuwih ti 15 taun.

pabrik kami kaliwat sertipikat Inok BSCI sosial jeung Inok teknis ISO9001 sertipikat; produk urang ogé gaduh phthatle bébas & CE sertipikat test. Ku jalan kitu, urang geus supplying produk urang ka konsumén branded kaasup Kmart di Australia, Barang olahraga Dick di AS, Sportsworld di UK, urang ogé ngekspor ka Amazon jsb

 

 

 

produk panas

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

Kadatangan Anyar

Urang ngahususkeun dina olahraga jeung produk yoga

News Center

harga lumrah, waktos produksi efisien sarta alus sanggeus layanan jualan

How to Produce Natural Rubber Yoga Mat

How to Produce Natural Rubber Yoga Mat

  With the increasing awareness of ...
Do Resistance Bands Work for Strength Training?

Do Resistance Bands Work for Strength Tra...

  It’s hard to beat the gym f...
5 Best Accessories for Yoga Beginners on International Yoga Day

5 Best Accessories for Yoga Beginners on ...

  There are countless commemorative...
Ngarasakeun Yoga

Ngarasakeun Yoga

Someone said Today is the youngest day of...
How to Keep the Sweat Out of Your Face While Running

How to Keep the Sweat Out of Your Face Wh...

    Sweat is a natural part of...

Meunang harga anu rinci